Negen tips voor Paaspop 2023

Ben jij in het Paasweekend op Paaspop 2023 te vinden? Dan staan artiesten als Limp Bizkit, Frank Carter & the Rattlesnakes, Triggerfinger, Enter Shikari en De Staat vast al in je tijdschema. Maar welke acts moet je nog meer checken? Wij geven je wat handige tips en introduceren je graag aan je nieuwe favoriete live acts.

Daredevils: de partyband met rockrandje!

Als je opzoek bent naar herkenning, kun je bij Daredevils niet fout gaan. De meest bekende hits worden omgezet in de meest heerlijke medleys die je gegarandeerd kan meezingen. En dat vooral met veel gitaargeluid!

Double Cream: terug naar de rock ’n roll van de sixties!

Als je bekend bent met DeWolff en Dawn Brothers, weet je dat de bands teruggrijpen naar een ouder rockgeluid. Met Double Cream bundelen beide bands hun krachten. Even waan je je in andere tijden. Fan van het oudere geluid? Dan is Double Cream meer dan het checken waard.

Fleddy Melculy: Nederlandstalige hardcore

Deze Belgische band staat in de Belgische en Nederlandse hardcorescene ergens in het bovenste segment. Live is het heerlijk hard en voor je het weet ga je uit je plaat op nummers als “T-Shirt van Metallica“, “Vandaag Nog Wel” en “Geen Vlees Wel Vis“.

Hang Youth: Nederpunk met een duidelijke boodschap

Hang Youth verschijnt steeds meer op de Nederlandse festivalposters en dat is niet gek. De anti-kapitalistische hardcorepunkband is rechtdoorzee met snelle tunes, rake teksten en een duidelijke mening. De nummers zijn kort, maar krachtig!

De terugkeer van John Coffey

John Coffey speelde menigeen festival al plat, maar gooide in 2016 de handdoek in de ring. Onlangs kondigde de band hun terugkeer aan inclusief nieuw materiaal. Nu is dus je kans om de band weer live te zien met hun energieke liveshow.

Nova Twins: energieke mix aan gernes

Nova Twins kwam de laatste tijd al vaker naar Nederland, waaronder als support voor YUNGBLUD. Maar het energieke duo verkoopt ondertussen ook zelf Nederlandse zalen uit. Het is een rauwe mix van rap, punk en rock. Hoe dan ook, energie is er genoeg. Zo zag dat er in AFAS Live uit!

Ploegendienst: harde nederpunk

Dat nederpop de laatste jaren weer immens populair is, is niemand ontgaan. Maar ook het harde werk werkt prima in het Nederlands. Ploegendienst bewijst het als Nederlandstalige punkband. Ze trappen overal figuurlijk tegenaan. Dit wordt sowieso een heerlijk harde show!

Wargasm: veroverende elektronische rock

Wargasm heeft zijn plek in de muziekindustrie als elektronisch rockduo al snel veroverd en tourt er op los. De band tourt met grote bands in de scene, zoals Limp Bizkit en Enter Shikari. Een van de eerste singles, “Spit.“, is inmiddels al meer dan vijf miljoen keer beluisterd op Spotify. Nog even snel meepakken dus voordat de band écht doorbreekt?

Meer weten over Wargasm? Lees onze uitgebreide artikel ‘Maak kennis met… Wargasm’.

Wies: indiepop met een rockrandje

Wies brengt je Nederlandstalige indiepop die hier en daar een goed rockrandje weet op te zoeken. De band heeft al veel Nederlandse popzalen van binnen gezien en nu is het tijd om ook de festivals plat te spelen. Dit kun je verwachten van de liveset van Wies!

Altijd op de hoogte zijn van alle festivals en concerten in Nederland? Volg NINE:32 via FacebookTwitter en Instagram.