LiL MiK_e brengt single uit

Poppunk-artiest LiL MiK_e is na zijn valentijnssingle “Falling” terug met nieuwe muziek. Dit keer gaat het om de track “Up All Night“. “Het nummer gaat over twee geliefden die de wereld overnemen en het gevoel hebben dat ze alles samen kunnen doen. Ze dansen door de straten, hebben seks in auto’s en doen wat ze willen,” aldus de zanger.

Daarnaast laat hij weten dat het nummer anders is dan zijn voorganger: “Ik ben met de demo naar Paul Slaughters en Set Smades gegaan voor productie en co-writing. Ze hebben allebei mijn volledige artistieke visie tot leven gebracht. […] De instrumentalen zijn tegenpolen omdat ‘Falling’ emo is terwijl ‘Up All Night’ meer pop is.” Beide nummers zullen te vinden zijn op het aankomende album van LiL MiK_e.

MEER: Elke week de nieuwste alternatieve tracks in één playlist. Volg en luister die playlist!

Het is mijn favoriete ervaring als muzikant; als ik het publiek mijn woorden zie zingen in mijn thuisstad en vooral in andere steden, krijg ik deze onbeschrijfelijke rillingen over mijn lichaam. […] Ik heb die live-verbinding nodig om te weten dat ik echt iets goed doe.” De muzikant speelt momenteel shows in Amerika, over optredens in Europa is nog niets bekend.

Hieronder kun je luisteren naar “Up All Night” van LiL MiK_e. Wat vind jij van de nieuwe single? Laat het ons weten via FacebookTwitter en Instagram.